Sorteer op
  • FRUIT OF THE EARTH Skin Care Cream Vitamine E
    FRUIT OF THE EARTH Skin Care Cream Vitamine E

    Fruit of the Earth Skin Care Cream Vitamine E is een huidcrème met de meest effectieve verzachtende middelen uit de natuur! Vitamine E, aloë vera, tarwekiemen, zonnebloemolie, collageen, elastine – allemaal ingrediënten die…

  • FRUIT OF THE EARTH Aloe Vera 100% Gel
    FRUIT OF THE EARTH Aloe Vera 100% Gel

    Fruit of the Earth Aloë Vera Gel is gemaakt van verse aloë vera-bladeren, de wonderplant door de eeuwen heen. De verkoelende en verzachtende gel vormt een beschermende barrière, die de huid hydrateert en genezing bevordert. De…

merk logo

Fruit of the Earth is opgericht in 1980 en 100% Amerikaans. Vanaf het begin heeft Fruit of the Earth een revolutie teweeggebracht door het gebruik van aloë vera in verzorgingsproducten voor consumenten. Aloë vera is door de eeuwen heen de “wonderplant” van de natuur. Deze plant zorgt voor hydratatie, verkoeling, verzachting en verlichting bij bijvoorbeeld zonnebrand, kleine brandwonden, huidirritatie, insectenbeten, schaafwonden, jeuk en droge huid.

Fruit of the Earth stelt hoge kwaliteitsnormen aan elk product dat zij maakt; ze onderzoekt, ze luistert naar de behoeften van de consument en blijft innoveren in persoonlijke verzorging. Hierdoor is Fruit of the Earth zo succesvol.

De producten van Fruit of the Earth bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en zijn geschikt voor alle huidtypen. De producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit met de beste prijsverhouding.

Fruit of the Earth houdt van uw huid!

© 2020 - 2024 X Performance bv | sitemap | rss