merk logo

Dr. PAWPAW heeft een assortiment multifunctionele, verzorgende balsems voor de lippen, huid, nagels, haren en nog veel meer. Deze multitaskers bevatten een grote verscheidenheid aan verzorgende ingrediënten zoals gefermenteerde pawpaw, olijfolie en aloë vera.

Gefermenteerde pawpaw is het hoofdbestanddeel in alle Dr. PAWPAW producten en behoort tot de familie van de papaja. Deze vrucht wordt gezien als de ‘Holy Grail’ door beauty journalisten, beauty bloggers en visagisten. Dit wonder ingrediënt is rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten, die een droge en strakke huid verzorgen, voeden, hydrateren, verzachten en herstellen. Dr. PAWPAW balsems kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden; één balsem voor verschillende ongemakken. Altijd handig voor in de handtas!

Sorteer op
 • Balm Tinted Ultimate Red
  Balm Tinted Ultimate Red

  Dr. PAWPAW Balm Tinted Ultimate Red bevat natuurlijke pawpaw en heeft hydraterende, voedende eigenschappen die verzachten, kalmeren en verlichting bieden. Deze ongeparfumeerde, multifuntionele balsem heeft een ultieme rode tint…

 • Balm Tinted Peach Pink
  Balm Tinted Peach Pink

  Dr. PAWPAW Balm Tinted Peach Pink bevat natuurlijke pawpaw en heeft hydraterende, voedende eigenschappen die verzachten, kalmeren en verlichting bieden. Deze ongeparfumeerde, multifuntionele balsem heeft een perzikkleurige tint…

 • 7 in 1 Hair Treatment Styler
  7 in 1 Hair Treatment Styler

  Dr. PAWPAW 7 in 1 Hair Treatment Styler is een haarverzorgingscrème voor meervoudig gebruik. Door de natuurlijke Pawpaw is dit het perfecte huwelijk tussen een verzorgende behandeling van het haar en een stylingproduct.
  Dr.…

© 2020 - 2022 X Performance bv | sitemap | rss