merk logo

Baylis & Harding is een toonaangevend merk op de Britse en Nederlandse markt. Vermaard op het gebied van heerlijk geurende verzorgingsproducten en onderscheidend met luxe, maar betaalbare cadeausets. Ieder seizoen speelt Baylis & Harding in op de nieuwste trends qua geuren, kleuren en verpakkingen.

Het is allemaal begonnen met een hart en een gevoel. In de “Swinging Sixties”, in een bescheiden schuur in de buurt van Spaghetti Junction te Birmingham. Aannemer David Slater en winkelier’s dochter Marcia Simmons zagen een gat in de markt voor de modieuze jeugd, die naast muziek en kleding ook ging experimenteren met make-up en huidverzorging. Ze ontwikkelden betaalbare, hoogwaardige, up-to-date cosmetica en accessoires en noemden hun bedrijf Baylis & Harding, naar hun grootmoeders. “Granny Baylis & granny Harding” waren groots in vrijgevigheid en verwennerij. Hun vele geschenken werden altijd met plezier geopend.

Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de volgende generaties en heeft het zich met hard werken, passie en vastberadenheid ontwikkeld tot de snelst groeiende multi-channel retailer op het gebied van verzorgingsproducten voor bad- en lichaamsverzorging. Eén op de twee huishoudens in het Verenigd Koninkrijk heeft een product van Baylis & Harding in huis. Daarnaast wordt het assortiment ook bekroond met internationaal succes.

Alle producten van Baylis & Harding zijn mooi verpakt, met liefde gemaakt en heerlijk geparfumeerd.
Gefundeerd op sterke familiewaarden. Dat is wat verwennerij is.

Sorteer op
 • BAYLIS & HARDING Beauticology Master Chocolatier
  BAYLIS & HARDING Beauticology Master Chocolatier

  Beauticology Gift Set
  Fragrance: Assorted50 ml Body Butter Decadent Milk Chocolate
  50 ml Body Butter White Chocolate
  50 ml Body Butter Strawberry & Vanilla Cream Truffle

 • BAYLIS & HARDING Men’s Citrus Lime Mint Shower Trio
  BAYLIS & HARDING Men’s Citrus Lime Mint Shower Trio

  Baylis & Harding Men’s Shower Trio Citrus Lime Mint is een sportieve geschenkset voor mannen verpakt in een mooie bewaardoos.
  De geschenkset bevat 300 ml Hair & Body Wash, 200 ml Shower Gel en 200 ml Aftershave Balm met de…

© 2020 - 2024 X Performance bv | sitemap | rss