SAVONT

 

SAVONT is een revolutionair bedrijf opgericht door Phuc-AnTran, de uitvinder van de minimalistische en zwevende zeephouder. Zijn missie is om mensen een aangenamere badkamerervaring te bieden. Zij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en streven naar innovatieve oplossingen die het leven makkelijker maken.

Duurzaam en innovatief

 

De zeephouders zijn vooral geschikt voor de liefhebbers van vaste zepen: douchezepen, haarzepen en natuurlijk voor iedereen die graag zelf zepen maakt in koud of warm proces.

Alle soorten zeep, of het nu koud verwerkte natuurlijke zepen, vaste shampoo of bodyzepen zijn, vinden hun plaats op de douchewand.  Klanten melden dat ze een hele "klimmuur" van zeepjes aan de muur hebben hangen. Een grote hangende douchebak wordt overbodig.

Als de zeep op is, kan de zeephouder worden hergebruikt. Maak de zeepknop schoon en druk hem in de nieuwe zeep. Als de zeep erg hard is, volg dan de instructies en verzacht de zeep vooraf op een spons. Een zeepzakje is het beste voor de kleine restjes zeep. De zeephouders zijn flexibel en kunnen altijd verplaatst worden.

Sorteer op
 • Magnetic Soap Holder
  Magnetic Soap Holder

  Onze minimalistische Classic Edition magnetische houder was onze uitvinding in 2017. Vanaf dat moment hoefden zeepjes niet langer in een zeepbakje te weken en te smelten. In plaats daarvan konden ze dankzij onze houder op een…

 • Traveler Soapbox with removable Soapholder
  Traveler Soapbox with removable Soapholder

  De SAVONT Traveler zeepbox is een compleet nieuw concept. Het combineert een reiszeepdoos met een verwijderbare magnetische zeephouder.

  De Traveler zeepdoos is ontworpen om een magnetische zeephouder van SAVONT op de bodem van de…

 • Kartonnen Display met 12 Magnetic Soap Holders
  Kartonnen Display met 12 Magnetic Soap Holders

  Kartonnen display met daarin 12 Magnetic Soap Holders, Classic Edition

  Onze minimalistische Classic Edition magnetische houder was onze uitvinding in 2017. Vanaf dat moment hoefden zeepjes niet langer in een zeepbakje te weken en…

 • Kartonnen Display, 10x Soap Traveller Box
  Kartonnen Display, 10x Soap Traveller Box

  Kartonnen Display, inclusief 10 Traveller Soap Box

  De SAVONT Traveler zeepbox is een compleet nieuw concept. Het combineert een reiszeepdoos met een verwijderbare magnetische zeephouder.

  De Traveler zeepdoos is ontworpen om een…

© 2020 - 2024 X Performance bv | sitemap | rss