merk logo

Wees sportief en blijf fris: Superdry Sport is de ultieme “gym-to-street” verzorging voor mannen.

Superdry Sport is gelieerd aan één van de meest modieuze merken uit de winkelstraat en heeft trend, mode en lifestyle gecombineerd met haar- en lichaams-verzorgingsproducten voor mannen. Vijf sportieve verpakkingen in opvallende neon-kleuren met een industriële twist zijn geïnspireerd op prestatiegerichte sportkleding.

Superdry Sport heeft met haar verzorgingsproducten de spirit van sport weten te vatten in vijf geuren:

RE:active (groene verpakking)
RE:charge (oranje verpakking)
RE:ignite (witte verpakking)
RE:vive (gele verpakking)
RE:start (zwarte verpakking)

De producten bevatten trending mannelijke ingrediënten zoals hout, musk, peper, kardemon en de frisheid van citrustonen. De geuren zijn actief, energiek, stimulerend en krachtig. Onmisbaar bij sportieve prestaties en een dynamisch leven.

Een musthave voor in de sporttas!

Sorteer op
 • Sport Quad
  Sport Quad

  Superdry Sport Quad bevat een viertal lichaams- en gezichtsreinigingsgels, t.w. RE:active, RE:charge, RE:vive en RE:start in een handige mini-uitvoering.
  Een musthave voor actieve, energieke en sportieve mannen!

 • Super Fresh – RE:active Sock Gift Set (green)
  Super Fresh – RE:active Sock Gift Set (green)

  Deze Superdry Sport Gift Set bevat een RE:active Body+Hair Wash (275 ml) en een paar sportsokken.
  De douchegel bevat mannelijke geurnoten van peper en cipres en ruikt lekker fris om na een trainingssessie lichaam en haar mee te…

 • Super Fresh – RE:vive Sock Gift Set (yellow)
  Super Fresh – RE:vive Sock Gift Set (yellow)

  Deze Superdry Sport Gift Set bevat een RE:vive Body+Face Wash (75 ml), Shampoo+conditioner (75 ml) en een paar sportsokken.
  Een musthave voor de actieve, energieke en sportieve man!

 • Travel Series
  Travel Series

  Deze Superdry Sport Gift Set bevat een Body+Hair Wash 75ml, een Shampoo+Conditioner 75ml en Face Hydrator 30ml. Alledrie uit de RE:charge serie en verpakt in een doorzichtige toilettas.
  Handig voor op reis en een musthave voor…

 • Heritage Travel Edit
  Heritage Travel Edit

  Superdry Heritage Travel Edit is een iconische toilettas compleet voor op reis met een shampoo + conditioner, body wash en face wash. Met originele, klassieke en warme geuren is dit een musthave voor mannen met het DNA van…

 • Eau de Toilette Detroit
  Eau de Toilette Detroit

  Superdry Eau de Toilet Detroit roept frisse aromatische accenten op van een industrieel stedelijk landschap van beton en staal, terwijl rauwe, aardse akkoorden verhalen vertellen over stoere denimjeans en puur vakmanschap.
  De geur…

 • Eau de Toilette Kyoto
  Eau de Toilette Kyoto

  Superdry Eau de Toilette Kyoto laat sprankelende citrusvruchten en kruiden vertellen over de tijdloze cultuur en het moderne leven van deze stad, in harmonie met warme houttonen en frisse katoen voor een uitgebalanceerd…

 • Eau de Toilette Soho
  Eau de Toilette Soho

  Superdry Eau de Toilette Soho laat opwindende aromatische en pittige tonen samenkomen om de pulserende energie uit het hart van de stad te weerspiegelen, in contrast met soulvolle, zachte houtsoorten en een relaxte leren basis.
  De…

© 2020 - 2024 X Performance bv | sitemap | rss