Duurzame biologische parfumerie

Jimmy Boyd is al sinds 1979 een begrip in parfumerie land. Opgericht door Jimmy Boyd en staat inmiddels junior aan het roer. Maak nu kennis met dit prachtige Spaanse familiebedrijf.
Jimmy Boyd (jr.) is een natuurliefhebber en put hieruit zijn inspiratie om geuren te creëren en op een duurzame, biologische wijze te werken. Biologische producten gecombineerd met een bloem of plant van biologische oorsprong, alles uit de natuur en duurzame landbouw.  Dit hele proces wordt van begin tot eind goed gecontroleerd om de duurzaamheid optimaal te garanderen.
De distributie is in plasticvrije containers en de verpakking van maïs! Kortom duurzaamheid ten top. Jimmy Boyd is oplossingsmiddelen vrij, biologisch gekweekt, traditioneel natuur geteeld, geen conserveringsmiddelen of dierlijke producten! Dierproefvrij. Recyclebare verpakking!

 

 

Sorteer op
 • Wild Roses
  Wild Roses

  "Het symbool van liefde en schoonheid"

  Geïnspireerd door de natuur zoekt het een balans tussen schoonheid en duurzaamheid. Het zorgt de hele dag voor frisheid, hand in hand met een prachtig bloemig akkoord dat iedereen…

 • Orange Blossom
  Orange Blossom

  "Vitaliteit, kracht en energie"

  Het is een zoete geur die het zuiden van Spanje oproept met een frisse en unieke toets. Het is gemaakt met vers geplukte en verse bloemen die de zintuigen prikkelen.

  Aromatherapie: "Pure…

 • Lemon & Rose
  Lemon & Rose

  "Intens frisse geur"

  Een originele cologne die je meeneemt naar de kindertijd door de frisheid van citrusvruchten en biologische rozen.

  Aromatherapie: "Mediterrane Energie"

  Dit intens frisse aroma doet denken aan vers gesneden…

 • Verbena
  Verbena

  "Het wordt overspoeld door de kracht en frisheid van de natuur"

  Deze geur is geïnspireerd door de kracht die de natuur oproept. Het is de geur van de zee en het strand die je meeneemt naar de Middellandse Zee.

  Aromatherapie:…

 • Spring Rain
  Spring Rain

  "Puur plezier"

  Het zorgt voor een fris en bloemig gevoel, waardoor de relatie tussen emoties, herinneringen en zintuigen wordt versterkt; die kracht geven en je een goed gevoel geven dankzij de invloed die ze…

 • Lavender
  Lavender

  "Wikkel jezelf in de geur van de Franse Provence"

  Laat u in de lente meeslepen door de geur van de lavendelvelden van de Franse Provence.

  Aromatherapie: "De geur van het platteland"

  Geeft een enorm gevoel van…

 • Forest
  Forest

  "Een fris aroma dat je vergezelt op de meest bijzondere gelegenheden"

  Het geeft je de kracht en energie die je dagelijks nodig hebt en verbindt je diep met je essentie en persoonlijkheid. Deze geur heeft een sterke verbinding met…

 • Tangerine Water
  Tangerine Water

  "De vreugde van het leven"

  Het is een uitnodiging voor een wandeling door een weelderige citrusboomgaard, waar de citrustonen je omhullen met de zoete frisheid van mandarijn.

  Aromatherapie: "Adem de frisse lucht van de natuur in…

 • Green Tea & Mint
  Green Tea & Mint

  "Heldere geest"

  Revitaliserende geur die de verkwikkende frisheid van groene thee oproept, gecombineerd met verfrissende munt, ideaal voor wie op zoek is naar een stimulerende en energieke geur.

  Aromatherapie: " Kalmerende…

© 2020 - 2024 X Performance bv | sitemap | rss