merk logo

Smilelab is de nieuwste beauty sensatie uit Stockholm en biedt innovatieve teeth whitening producten voor stralend witte tanden. Alle Smile lab producten zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen waardoor de producten 100% veilig en effectief zijn voor thuisgebruik. Zonder bijwerkingen en sensitiviteit issues.

De S Strips voor een avondje uit of een complete behandeling
De S strips zijn innovatieve voorgedoseerde teeth whitenening strips die zowel op de boven als op de onder tanden geplakt moeten worden en 30 minuten moeten blijven zitten. Dit past dus perfect in ieders make-up routine. De volledige behandeling duurt 7-14 dagen maar de strips kunnen ook prima los gebruikt worden voor dat ene leuke feestje of die hele spannende date.

Ook verkrijgbaar: de Flash Brush voor in de handtas
De Flash Brush is een must have voor ´on the go´. Deze innovatieve whitening brush wordt ingezet voor onmiddellijke perfectie en geeft magisch wit effect binnen 60 seconden. Heerlijk genoten van een rood glas wijn of een kleurrijk diner? Gebruik de brush voor een whitening touch up en je bent klaar om door naar de club te gaan.

Sorteer op
  • Advanced Teeth Whitening Strips S
    Advanced Teeth Whitening Strips S

    Smilelab Advanced Teeth Whitening Strips S zijn met behulp van geavanceerde methoden door tandheelkundige professionals ontwikkeld om een all-in-one whitening behandeling te realiseren. Smilelab S strips zijn multifunctioneel en…

© 2020 - 2022 X Performance bv | sitemap | rss