BetterYou is… een innovatief bedrijf, met de thuisbasis in Engeland, dat gespecialiseerd is in de aanvulling van essentiële voedingsstoffen die men als gevolg van een dramatisch gewijzigd eetpatroon en levensstijl niet meer of niet voldoende dagelijks binnen krijgt. De producten van BetterYou zijn op de markt uniek door hun kwaliteit en effectiviteit ter bevordering van de natuurlijke gezondheid.

BetterYou gelooft… dat gezonde voeding op de eerste plaats komt. Daarna kan men met behulp van het BetterYou assortiment de tekorten aan vitamines in het voedingspatroon aanvullen. De producten van BetterYou maken gebruik van de snelste en meest betrouwbare toedieningsmechanismen die beschikbaar zijn, waaronder transdermale magnesium-therapie (via de huid) en sublinguale vitaminetoediening (via de mond).

BetterYou´s passie… is om ingrediënten te vinden die door het lichaam worden gebruikt en goed worden opgenomen. BetterYou zoekt naar ingrediënten die afkomstig zijn uit voedsel en 100% natuurlijk zijn. De formules zijn universeel ontwikkeld en waar mogelijk zijn de producten geschikt voor iedereen die een vegetarisch-, veganistisch-, coeliakie- of diabetisch dieet heeft.

BetterYou´s DNA… is onderzoek dat leidt tot innovatie. Dit heeft BetterYou ertoe gebracht om initiatieven op het gebied van transdermale magnesiumtherapie en sublinguale voedingssuppletie te ondersteunen. Hiervoor is een goede samenwerking ontwikkeld met instellingen zoals Cardiff University, Sheffield University, HFL Sports Science, St Mark’s Hospital (Londen), The Medasso Clinic (Roemenië) en het Magnesium Health Institute (Nederland). BetterYou´s volgende project is een samenwerking met de NHS op ’s werelds eerste klinische studie van transdermale magnesiumtherapie.
BetterYou is ongeëvenaard in het produceren van de meest onderzochte producten die momenteel in de markt beschikbaar zijn. Productveiligheid, samenstelling en actieve absorptie worden voor iedere afzonderlijke lijn, die wordt geproduceerd, allemaal onafhankelijk getest. Geen enkel ander merk kan dit claimen. BetterYou gelooft er sterk in dat door degelijk wetenschappelijk onderzoek aangetoond kan worden dat producten niet alleen echt werken, maar ook het meest effectief zijn.

BetterYou steunt… momenteel een aantal organisaties, waaronder Migraine Action, The Pernicious Anemia Society, The Vegetarian Society en een aantal toonaangevende medische instellingen om baanbrekende afleveringsmechanismen te vinden voor patiënten die worstelen met traditionele producten. Kennis helpt ons groeien en samenwerken binnen de gezondheidsgemeenschap is hier een belangrijk onderdeel van.

BetterYou… expert in voedingssupplementen, zoals de natuur het bedoeld heeft!

© 2020 - 2023 X Performance bv | sitemap | rss