BetterYou is… een innovatief bedrijf, met de thuisbasis in Engeland, dat gespecialiseerd is in de aanvulling van essentiële voedingsstoffen die men als gevolg van een dramatisch gewijzigd eetpatroon en levensstijl niet meer of niet voldoende dagelijks binnen krijgt. De producten van BetterYou zijn op de markt uniek door hun kwaliteit en effectiviteit ter bevordering van de natuurlijke gezondheid.

BetterYou gelooft… dat gezonde voeding op de eerste plaats komt. Daarna kan men met behulp van het BetterYou assortiment de tekorten aan vitamines in het voedingspatroon aanvullen. De producten van BetterYou maken gebruik van de snelste en meest betrouwbare toedieningsmechanismen die beschikbaar zijn, waaronder transdermale magnesium-therapie (via de huid) en sublinguale vitaminetoediening (via de mond).

BetterYou´s passie… is om ingrediënten te vinden die door het lichaam worden gebruikt en goed worden opgenomen. BetterYou zoekt naar ingrediënten die afkomstig zijn uit voedsel en 100% natuurlijk zijn. De formules zijn universeel ontwikkeld en waar mogelijk zijn de producten geschikt voor iedereen die een vegetarisch-, veganistisch-, coeliakie- of diabetisch dieet heeft.

BetterYou´s DNA… is onderzoek dat leidt tot innovatie. Dit heeft BetterYou ertoe gebracht om initiatieven op het gebied van transdermale magnesiumtherapie en sublinguale voedingssuppletie te ondersteunen. Hiervoor is een goede samenwerking ontwikkeld met instellingen zoals Cardiff University, Sheffield University, HFL Sports Science, St Mark’s Hospital (Londen), The Medasso Clinic (Roemenië) en het Magnesium Health Institute (Nederland). BetterYou´s volgende project is een samenwerking met de NHS op ’s werelds eerste klinische studie van transdermale magnesiumtherapie.
BetterYou is ongeëvenaard in het produceren van de meest onderzochte producten die momenteel in de markt beschikbaar zijn. Productveiligheid, samenstelling en actieve absorptie worden voor iedere afzonderlijke lijn, die wordt geproduceerd, allemaal onafhankelijk getest. Geen enkel ander merk kan dit claimen. BetterYou gelooft er sterk in dat door degelijk wetenschappelijk onderzoek aangetoond kan worden dat producten niet alleen echt werken, maar ook het meest effectief zijn.

BetterYou steunt… momenteel een aantal organisaties, waaronder Migraine Action, The Pernicious Anemia Society, The Vegetarian Society en een aantal toonaangevende medische instellingen om baanbrekende afleveringsmechanismen te vinden voor patiënten die worstelen met traditionele producten. Kennis helpt ons groeien en samenwerken binnen de gezondheidsgemeenschap is hier een belangrijk onderdeel van.

BetterYou… expert in voedingssupplementen, zoals de natuur het bedoeld heeft!

Sorteer op
 • Betteryou B12 vitaminespray
  Betteryou B12 vitaminespray

  Daily Vitamine B12 Oral Spray met chroom en groene thee zorgt voor een goede opname van 1200mcg.

  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Geen kunstmatige kleur- of voedingsstoffen
  • Gefabriceerd in een GMP-ins

 • Betteryou D lux 3000 vitaminespray
  Betteryou D lux 3000 vitaminespray

  BetterYou Dlux3000 Daily Vitamine D Oral Spray ondersteunt de normale spierfunctie en het immuunsysteem. De tandvriendelijke formule bestaat uit kleine druppeltjes, die via de mond als vitamine goed kunnen worden opgenomen. Dit b

 • Multi Vit Daily multi vitamine Oral spray
  Multi Vit Daily multi vitamine Oral spray

  BetterYou MultiVit Daily Multi Vitamin Oral spray is een complete mix van 14 essentiële vitaminen en mineralen, die het energieniveau (B12) verhogen, een normaal functionerend immuunsysteem (D3) ondersteunen en moeheid en extreme…

 • Vitaminespray D + K2 Daily Oral spray
  Vitaminespray D + K2 Daily Oral spray

  BetterYou Dlux Vitamin D+K2 Daily Oral Spray is speciaal ontwikkeld om vitamine D en vitamine K2 rechtstreeks in de bloedbaan te brengen, waarbij het spijsverteringsstelsel wordt omzeild. De kleine druppeltjes absorberen snel in…

 • Betteryou Iron Spray
  Betteryou Iron Spray

  BetterYou Iron Daily Oral Spray draagt bij tot het normaal funtioneren van het immuunsysteem, ondersteunt de cognitieve functies en helpt vermoeidheid te verminderen.

 • 10% korting

  Betteryou Magnesium Body Lotion
  Betteryou Magnesium Body Lotion

  BetterYou Magnesium Skin Body Lotion is een ongelooflijk effectieve, lichtgewicht formule met een perfecte balans van huidvriendelijke ingrediënten. Een mix van 30% BetterYou Magnesium Oil in combinatie met sheaboter, cacaoboter,…

 • 10% korting

  Better You Magnesium Original spray
  Better You Magnesium Original spray

  BetterYou Magnesium Oil Original Spray ondersteunt spierherstel en helpt ontspannen. BetterYou is geschikt voor Vegans

 • 10% korting

  Betteryou magnesium Muschle spray
  Betteryou magnesium Muschle spray

  Kalmeer hardwerkende spieren met een natuurlijke mix van magnesiumchloride en stimulerende citroenolie, arnica en paprika. Deze mix verwarmt voorzichtig en versnelt daardoor de hersteltijd.

 • 10% korting

  Betteryou Sleep Body Spray
  Betteryou Sleep Body Spray

  BetterYou Magnesium Sleep Body Spray is een combinatie van magnesium en essentiële oliën van Bergamot en Scharlei (muskaatsalie) om de zintuigen en tegelijkertijd het lichaam te kalmeren en te ontspannen voor een goede nachtrust

 • 10% korting

  Betteryou Magnesium oil Sensitive Spray
  Betteryou Magnesium oil Sensitive Spray

  BetterYou Magnesium Oil Sensitive is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en is de ultieme manier om het magnesiumniveau aan te vullen en het algeheel welzijn en ontspanning te bevorderen.

 • 10% korting

  Betteryou MAgnesium Joint Spray
  Betteryou MAgnesium Joint Spray

  BetterYou Magnesium Oil Joint spray is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van gewricht- en spierfuncties. Dankzij de toevoeging van glucosamine en het kalmerende, verkoelende effect van menthol wordt de soepelheid van gewrichte

© 2020 - 2023 X Performance bv | sitemap | rss